Motýle vo vlasoch a nie len tam

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

AHA moment a číslo 3

AHA moment č.1: Môj blog oslavuje 10 rokov! 😊 waaaau
Myšlienku, že môj blog oslavuje desaťročnicu som zaregistrovala už pred 3 týždňami, krátko po tom, ako som 30.decembra dosiahla magickú 30tku. V čase, keď doslova z hodiny na hodinu prišlo také to precitnutie. Poznáte to. Zrazu vám všetko do seba zacvakne. Nastal čas na zmenu. Nastal čas pohnúť sa vpred. Po vlastných nohách.
Myslím, že nikdy nezabudnem ako som z 3. na 4. januára prišla s win-win riešením pre firmu, pre ktorú práve pracujem. A ako mi vesmír vzápätí takmer okamžite zoslal ponuku, ktorá sa neodmieta. A ako mi v ten istý deň pristála myšlienka založiť si vlastnú spoločnosť - aha moment č.2

Moje riešenie firma neprijala, a tak po 3 rokoch a 3 mesiacoch ešte nedobrovoľne zotrvávam vo výpovednej lehote, no veci sa dejú, pracujem na sebe. Teším sa na ten moment ako otvorím dvere s názvom „sloboda“, aj keď už teraz to vyžaduje vytrvalosť a dávku sebazaprenia.

Možno sa popálim, možno je to kúsok skladačky, ktorá ma má na niečo pripraviť. Je to však proces, ktorý nemienim uponáhľať. Chcem žiť pekne a skromne, s pokojom v duši. Netúžim preraziť, nabaliť si toho toľko, že nebudem stíhať žiť život naokolo. Pomalými krokmi budem vyhodnocovať čo mi vyhovuje, do čoho som ochotná vložiť energiu, prípadne sa rozvinúť na ďalšiu úroveň.

Bolo nevyhnutné urobiť ešte jeden krok. Po 3 rokoch známu kapitolu konečne dočítať. Sníva sa mi o nás. Píšem o nás. Som stále s nami. Iba ja. Sama. On tu reálne nie je a pochybujem, že rovnako ako on v mojom živote, zaujímam ja významné miesto v tom jeho. Veď inak by hľadal možnosť ako byť súčasťou toho nášho spoločného, nie? Musím to už prestať riešiť.

Nemyslite si, som len človek. Stretávam sa s mužmi, dokonca som opäť rozbehla zoznamku, ale je to také... no veď viete asi... Fajn na rozptýlenie, ale čo ďalej? Nie som naivná. Naivná som len v prípade neho. Vkladanie energie do niečoho, čo mi ju nechce vracať späť je číry nezmysel. Som istým spôsobom večný snílek, ako ste si už mohli iste všimnúť, ale mám to na sebe rada :-D

A už teraz sa neviem dočkať na ten vzrušujúci aha moment č.3.

Som nepripraveno-pripravená :-)


S láskou,

Vaša, už DÚFAM dostávajúca rozum,

L.


Btw. číslo 3 bolo od malička moje šťastné číslo :) Náhoda toto všetko? E-E!


2022 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014