Motýle vo vlasoch a nie len tam

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bludiská

Každý máme svoje dni kedy sa zľahka a inokedy sťažka opustíme. Po dlhom čase som včera mala tú ťažšiu verziu, ale som rada, že to prišlo.

Ach tá láska vie byť taká pomotaná. Neexistuje správny rozchod, správne správanie pri separácii, či správny termín vypršania pocitov. Každý prípad je tak fuckin indi vindi. My sme to mali celkom hardcore a nespočetnekrát sme plakali a nevedeli si to akosi predstaviť, no here we are! Fungujeme. Aj keď sú už naše cesty viac menej zmierené, stále mi ten malý, dokonale zapadajúci kúsok vo mne chýba.

Všetko ale je tak, ako má a ja viem, že ak máme byť spolu, nájdeme si k sebe znova cestu. Nečakane a 100% pripravení. A ak aj nie, stále to bude úžasné.

A takéto nekonečné bludiská myšlienok reprezentujú moju osobnosť. Taká som. Niekedy racionálnejšia, inokedy veriaca v zázraky. Viem však, že všetko sa deje pre nejaký dôvod, a aj keď nám to teraz nedáva žiadny zmysel, garantujem vám, že v ten pravý čas vám všetko do seba dokonale zapadne. Nesnažme sa preto silou mocou poznať všetky odpovede. Je to zbytočné.


2020 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014