Motýle vo vlasoch a nie len tam

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

22.2.2022

Magický dátum. Pre mňa z viacerých dôvodov.

Dnes je to presne mesiac, čo sa začala písať jedna kapitola, ktorá neviem ako skončí, ale veľmi pekne napreduje.

Dnes je ten deň, keď som dostala prvýkrát do rúk dôveru v moje schopnosti.

Dnes je ten deň, kedy prúdi ženská energia a bude až do neskorých hodín.

Viete ako som už vravela, že si dávajte pozor na to, čo si želáte? Ak to robíte vedome, robte to aspoň jasne. Lebo keď si zaprajete, povedzme, partnera, tak ho dostanete, ale akého? No takého akého ste si priali. Pokiaľ si nezadefinujete, čo presne požadujete, tak potom neočakávajte pridanú hodnotu. Partner. Bodka. Aký? To už je druhá vec, ktorou ste sa nezapodievali.

Ja tak nejako v srdci cítim, že všetko o čom človek sníva a je tomu hlboko oddaný, že príde čas keď sa to stane. V najneočakávanejší moment. V moment keď sa od toho povrchovo odpúta. Nevedome – vedome celý ten čas robí malé krôčiky k tomu, aby to tak bolo. V realite.

Je to o vašom nastavení. Ono výsledok nie je na konci presne do písmena taký, ale zapadne vám to.

Poviem príklad s tým mužom:

Želala som si, aby mi muž poslal nejaké prekvapenie do práce. Želala som si, aby ma muž prekvapoval odkazmi v schránke. Želala som si aby som chodila na rande s mužmi ako to býva vo filmoch. Všetko sa mi splnilo. Do bodky. Akurát nie s mužmi, o ktorých by som stála viac ako pár dní, či týždňov.

Preto na začiatku roka prišlo precitnutie spojené so zmierením. Rozlúčila som sa so starým a s presne zadefinovanou požiadavkou otvorila dvere novým snom. A dejú sa. A ja viem, že to nebude do bodky tak ako som chcela, ale že to bude iné a krásne. A na konci presne také. Pretože tak ma to baví. Pretože milujem prekvapenia a neznášam nalinajkovanosť. Pretože môj celý život je akási sínusoida a akceptujem to.

Vy máte aký názor na želania?

Ešte krásny, už nikdy neopakovateľný 22.2.2022 praje Vaša,

L.


2022 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014